Cégünkről

Tisztelt Látogató!

Köszönöm hogy honlapomra látogatott és érdeklődik cégem felől. Vannak akik rég óta személyesen ismernek sok éves buszos tevékenységi múltamból kifolyólag, de szeretném ha még több csoport utaztatásában és élményei gazdagodásában tudnék segíteni.

A GOO-BUSZ Kft-nél lehetőség van nem csak saját autóbuszok bérlésére hanem a megrendelő igényeihez igazítva, ha lehetséges minden létszámhoz igazodva a környező cégek autóbuszait is kiajánlva a megrendelők teljes körű autóbusz igényeiket kielégíteni és mind ezt egy helyen. Ez egy olyan folyamat amely folyamatos kapcsolattartást igényel az alvállalkozóim körében, de így sokkal nagyobb választékban tudom kielégíteni az utazó csoportjainkat úgy hogy a megrendelő árban nem kap kedvezőtlenebb ajánlatot és olyan buszt kaphat amelyről területileg itt helyben nincs tudomása.

Célom hogy a csoportok akik megkeresnek, egyetlen telefonnal tudjanak buszt rendelni ne keljen hosszas napokat eltelefonálgatniuk mire valamilyen eszközt találnak szállítási céljukhoz.

 

Tisztelettel várom jelentkezését!
Gombos Mónika

Cégismertető letöltése

.doc .pdf

© 2016 GOO-BUSZ Kft. | Minden jog fenntartva